Medical si calatorie Personal

 

Lucrurile sunt simple atunci cand ai energia sa realizezi tot ce-ti propui. Oricand te confrunti cu o problema de sanatate, noi avem grija sa ajungi pe cele mai bune maini si sa primesti tratamentul de care ai nevoie. Ne ajuta cea mai extinsa si mai performanta retea de unitati medicale din Romania, precum si parteneri de nadejde de pe tot mapamondul.

Atunci cand calatoresti, orice te impiedica sa te bucuri de vacanta se rezolva la un telefon distanta, iar tu te poti relaxa in continuare. Incepand cu 1989, mii de clienti au beneficiat de serviciile noastre pe durata calatoriei lor in Romania si peste tot in lume.

Informatii si recomandari de unitati medicale pentru diagnosticarea si tratarea diverselor afectiuni

Daca ai o problema de sanatate si nu esti sigur unde ar trebui sa mergi pentru o consultatie, ne poti suna si te ajutam cu informatii, oriunde ai fi.

Programari la medici si consultatii de specialitate

Daca ai nevoie de un consult de specialitate, dar nu stii incotro sa te indrepti, noi iti recomandam cele mai potrivite unitati medicale si obtinem pentru tine programari la consultatii, in cel mai scurt timp posibil.

Organizarea de vizite medicale la domiciliul pacientilor sau la hotel 24/7

Atunci cand nu te poti deplasa la medic pentru o consultatie, aducem noi medicul la tine. Acasa ori la hotel, daca ai probleme de sanatate in timp ce calatoresti.

A doua opinie medicala

Daca simti ca nu ai informatii complete despre diagnosticul sau tratamentul care ti-a fost recomandat, organizam pentru tine o noua consultatie de specialitate la un alt medic, pentru a investiga mai departe problemele cu care te confrunti.

Furnizarea de rapoarte medicale in limba engleza

Daca trebuie sa prezinti documente doveditoare ale diagnosticului tau intr-o limba de circulatie internationala, te poti baza pe ajutorul nostru. Acordurile pe care le avem cu unitatile medicale partenere ne permit sa obtinem rapoarte medicale pentru tine, in deplina siguranta.

Spitalizarea in unitati medicale specializate pe tot teritoriul tarii

Oriunde ai fi, in Romania si Republica Moldova, beneficiezi de tratament in regim de spitalizare pentru orice problema de sanatate ai avea.

Organizarea transportului cu ambulanta terestra sau aeriana (elicopter sau avion sanitar)

Atunci cand este necesar transferul la un alt spital, din tara sau din strainatate, ne ocupam de organizarea acestuia in cele mai bune conditii, cu un mijloc de transport si o echipa medicala insotitoare adecvate.

Facilitarea obtinerii avizelor medicale de la companiile aeriene (documentatie Fit-to-Fly)

Atunci cand organizam transferul unui pacient cu o cursa aeriana de linie, ne ocupam de indeplinirea tuturor formalitatilor medicale impuse si de obtinerea avizelor necesare de la compania care opereaza zborul.

Organizarea transportului pe targa al pacientilor pe cursele aeriene de linie

In cazurile cand un pacient imobilizat trebuie sa zboare cu o cursa aeriana de linie, organizam transportul acestuia pe targa si serviciile conexe transportului.

Organizarea echipelor de medici insotitori

Pentru orice transfer medical, fie cu un mijloc de transport special sau cu unul de uz general (zboruri comerciale), organizam o echipa de cadre medicale insotitoare care vor monitoriza starea pacientului pe durata calatoriei.

Organizarea preluarii si serviciilor de tranzit pentru echipele de medici insotitori

Pentru echipele de medici care insotesc un pacient in transferurile interne si internationale, organizam formalitatile de tranzit si preluare de catre autoritatile relevante.

Preluarea costurilor pentru serviciile medicale furnizate pacientilor

In situatiile in care pacientul este in imposibilitatea de a achita direct costurile tratamentului medical, garantam preluarea acestora catre unitatea medicala care a furnizat serviciile respective.

Servicii funerare, transport si repatriere in tara de origine

In cazul decesului, organizam toate demersurile necesare inhumarii, precum si repatrierii in tara de origine.

Servicii de traducere autorizate

Daca pe durata calatoriei ai nevoie de serviciile unui traducator autorizat, nu trebuie decat sa ne anunti si gasim solutia potrivita pentru tine in cel mai scurt timp posibil.

Recomandari de hoteluri, restaurante, evenimente

Oriunde ai calatori, te ajutam cu sugestii referitoare la cele mai bune hoteluri, pensiuni sau restaurante si la activitatile si evenimentele la care poti participa.

Medical si calatorie Business

Pachetele flexibile de servicii medicale si de calatorie iti vin in ajutor, fie ca vrei sa atasezi servicii de asistenta de calatorie la un produs de asigurare existent ori la un produs bancar pe care-l comercializezi, sau iti doresti pur si simplu sa acorzi un beneficiu in plus angajatilor tai si familiilor acestora. Acoperind atat vacantele cat si calatoriile de afaceri, in Romania sau in strainatate, serviciile Nova RIA24 pot fi accesate 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana. De la un simplu sfat si pana la repatrieri complexe, Centrala noastra de Alarma este la doar un apel distanta pentru:

  • asistenta medicala pentru accidente si imbolnaviri;
  • tratament dentar de urgenta;
  • transport de urgenta;
  • prelungirea calatoriei din motive medicale;
  • repatriere medicala si in caz de deces;
  • asistenta rutiera;
  • intarzierea sau pierderea bagajelor;
  • anularea calatoriei.