Despre

Nova RIA24 este o companie specializata in servicii de asistenta tehnica, medicala si de calatorie, cu o experienta vasta in domeniu.

De-a lungul timpului am ramas fideli filozofiei care ne-a ghidat parcursul si anume: sa oferim servicii corecte, complexe si complete tuturor clientilor nostri, 24 ore/zi, 7 zile/saptamana.

Pentru ca fiecare client este unic, in fiecare zi raspundem unei game extinse de solicitari, oferind servicii personalizate si solutii adaptate vremurilor dinamice si provocatoare pe care le traim.

Suntem dinamici, conectati si pasionati sa gasim solutii prin interactiune. Clientii nostri reprezinta prioritatea numarul unu, de aceea ne implicam 100% in relatia cu acestia si cu partenerii de lucru, astfel incat fiecare caz pe care il preluam sa fie un succes.

Valorile noastre se creeaza in jurul fiecarui client care apeleaza la serviciile noastre.

Credem ca nimic nu se poate realiza fara corectitudine - fata de clienti, colaboratori si fata de noi insine, eficienta - pentru ca timpul a devenit moneda vietii noastre a tuturor, implicare si flexibilitate - pentru ca zi de zi lucram cu si pentru oameni si performanta - pentru ca nu exista moment in care sa nu ne dorim sa fim si mai buni.