Domiciliu si familie Personal

 

Casa ta este castelul tau, aici iti regasesti confortul la sfarsitul unei zile obositoare. Grija noastra principala este sa-ti facem viata mai usoara atunci cand lucrurile nu functioneaza asa cum trebuie. Specialistii nostri se ocupa de orice problema care te ia prin surprindere, iar tu ai mai mult timp pentru tine.

Organizarea de interventii in cazul defectiunilor domestice (instalatii electrice, sanitare, de apa sau gaz, electrocasnice sau sisteme de siguranta - yale sau alarme)

Atunci cand esti luat prin surprindere de o defectiune domestica, te putem ajuta cu un specialist care sa o remedieze in cel mai scurt timp posibil.

“Asistenta Lifestyle“: servicii de concierge, livrari de cadouri, flori, bilete la concerte etc.

Daca ai de facut o livrare speciala catre o persoana importanta si nu vrei sa o lasi in seama unui serviciu de curierat, poti apela cu incredere la noi.

Recomandari de hoteluri, restaurante, evenimente

Atunci cand ai nevoie de noi idei de locuri in care sa iti petreci timpul liber, te ajutam cu recomandari – in orasul in care locuiesti sau oriunde in tara.

Domiciliu si familie Business

Siguranta clientilor tai este la fel importanta cand sunt acasa, ca atunci cand calatoresc sau conduc. De aceea am creat solutii care ofera asistenta la domiciliu, rapid si eficient, pentru toate instalatiile din casa. Clientii tai pot apela cu incredere la reteaua noastra extinsa de profesionisti pentru interventii de urgenta sau lucrari de intretinere. Serviciile sunt disponibile 24/7 si acopera tot teritoriul Romaniei:

  • interventii pentru instalatia de gaz sau centrala termica din domiciliu;
  • interventii pentru instalatia sanitara din domiciliu;
  • interventii pentru instalatia electrica din domiciliu;
  • interventii pentru sistemele de siguranta sau acces in domiciliu - yale sau alarme;
  • pregatirea anuala a instalatiei de incalzire si revizia centralei termice inainte de sezonul rece.