Auto si mobilitate Personal

 

Esti mai productiv cand toate merg ca pe roate. Oricare ar fi greutatea pe care o intampini cu masina ta, specialistii nostri sunt pregatiti sa o rezolve, pentru ca tu sa te poti intoarce cat mai repede la treburile de zi cu zi. Oriunde in Romania, in cel mai scurt timp.

Call center pentru informatii 24/7

De multe ori, raspunsul la problema ta este o informatie pe care nu o ai. De aceea, iti oferim la telefon consiliere de baza, care te ajuta sa iti continui drumul sau sa ceri ajutor specializat.

Remorcaje pentru autovehicule si motociclete

Centrala de alarma pentru problemele pe care le intampini cu motocicleta sau masina ta. Pentru ca intelegem cat de important este sa ajungi la destinatie in siguranta, iti trimitem, oriunde in Romania sau Republica Moldova, un expert care te va ajuta cu depanare pe loc sau remorcaj la service, in cel mai scurt timp posibil.

Remorcaje pentru autocare si camioane (vehicule grele de transport)

Centrala de alarma pentru problemele pe care le intampini cu autocarul, camionul sau orice alt vehicul cu tonaj mare. Stim ca este esential ca pasagerii sau marfa pe care o transporti sa ajunga la destinatie in siguranta si in termenul stabilit, de aceea iti trimitem un expert care te va ajuta cu depanare pe loc sau remorcaj la service, oriunde ai fi, in cel mai scurt timp.

Deplasarea unui expert mecanic pentru depanare la fata locului

Multe dintre problemele pe care le intampini cu masina ta se pot rezolva pe loc, fara sa fie nevoie de o deplasare la service. Ne apelezi, stabilim cauzele defectiunii si iti trimitem un specialist care te va ajuta cu depanaj pe loc, ca sa iti poti continua drumul.

Organizarea unui mijloc de transport pentru continuarea calatoriei sau retur (taxi si/sau autobuz, bilete de tren sau avion)

In cazul in care masina ta are nevoie de reparatii la service iar drumul tau nu suporta amanare, te ajutam sa iti continui calatoria cu cel mai convenabil mijloc de transport, in asa fel incat sa ajungi la timp la destinatie.

Organizarea unui vehicul de inchiriat

Daca reparatia masinii tale dureaza mai mult decat te asteptai, iti punem la dispozitie un vehicul inchiriat pentru ca tu sa iti poti continua activitatea in mod normal.

Servicii de cazare

Oriunde te-ai afla in momentul in care intampini probleme cu masina, avem grija ca tu si cei care te insotesc sa beneficiati de cele mai bune conditii de cazare pana in momentul in care va puteti continua calatoria.

Repatrieri de autovehicule

In situatiile in care nu poti conduce masina inapoi acasa, organizam pentru tine transportul si ne ocupam de toate formalitatile referitoare la procesul de repatriere.

Servicii de concierge

Masina ta nu este imobilizata, dar are nevoie de vizite la service, iar tu nu ai timpul necesar. Te putem ajuta punandu-ti la dispozitie un sofer care se va deplasa in locul tau cu masina la service pentru revizii, constatari, schimbarea sezoniera a pneurilor si reparatii minore.

Schimbarea anvelopelor la fata locului

Multe dintre problemele anvelopelor se pot remedia la fata locului, in cel mai scurt timp. Ne contactezi telefonic, iar un specialist te va ajuta cu schimbarea anvelopelor.

Spatii de parcare securizate

Daca masina ta nu poate fi momentan receptionata in service pentru reparatii, iti punem la dispozitie spatii de parcare supravegheate, unde siguranta masinii tale este garantata 24h/24.

Evaluare tehnica realizata de un expert

Pentru orice problema a masinii tale, iti putem pune la dispozitie un expert care sa realizeze o evaluare a daunelor si sa te indrume in privinta urmatorilor pasi pe care ii ai de parcurs.

Organizarea casarii autovehiculelor declarate dauna totala

Daca, in urma unui incident, masina ta a suferit o avarie majora, te putem ajuta cu organizarea casarii acesteia si cu toate procedurile aferente.

Recuperarea si transportul autovehiculelor furate

In cazul in care masina ta a fost furata, ne ocupam, in locul tau, de toate demersurile necesare pentru recuperarea si transportul acesteia inapoi catre tine.

Auto si mobilitate Business

 

Planificarea si gestionarea flotei de vehicule a unei companii sunt responsabilitati considerabile. Intre factorii pe care trebuie sa ii iei in considerare se numara si situatiile neprevazute. Ele nu sunt numai o rubrica dintr-un buget, ci incidente reale, care pot cauza pierderi de resurse, afectand astfel mersul zilnic al afacerii tale. De 25 de ani, noi lucram impreuna cu companii din diverse domenii si ne asiguram ca angajatii lor isi desfasoara activitatile cotidiene in parametri normali, in asa fel incat munca lor sa nu fie perturbata de incidentele neprevazute.

  • Call Center
  • Administrarea parcului auto
  • Depanare
  • Remorcaj
  • Taxi
  • Vehicul de inlocuire
  • Servicii de ticketing
  • Servicii concierge
  • Repatrieri auto