Columna Medical Center – o clinica altfel

Conceput dupa aceleasi valori si obiective ca ale Nova RIA24, Columna Medical Center este acel loc dedicat 100% clientilor si deservit de o excelenta echipa de profesionisti.

Inaugurat in 2011 ca un centru de fertilizare in vitro, Columna Medical Center este totodata o clinica medicala pluridisciplinara si un spital privat cu spitalizare de zi, care in cursul anului trecut a dezvoltat si un departament de chirurgie ginecologica minim invaziva.

Sprijinit de o echipa de reputati specialisti din Romania, centrul a initiat parteneriate cu clinici internationale de prestigiu, in asa fel incat sa poata asigura pacientelor romance accesul la investigatii mai complexe si la o experienta medicala superioara pietei locale. 

In paralel cu Centrul de Reproducere Umana Asistata, care beneficiaza de cele mai noi tehnologii in domeniu (inclusiv cel mai modern si performant echipament pentru preventia transmiterii bolilor genetice catre viitorul copil - laserul Saturn 5 pentru efectuarea screeningului si diagnosticului genetic preimplantational), Columna Medical Center a diversificat in continuare serviciile, urmarind nevoile pacientilor.

Specialitatilor disponibile initial in cadrul clinicii (chirurgie generala, anesteziesi terapie intensiva, obstetrica-ginecologie, cardiologie, neurologie, dermatovenerologie, urologie, medicina interna, hematologie, enocrinologie, diabet si boli de nutritie, boli infectioase, medicina muncii, psihologie si pediatrie) li s-au adaugat o serie de terapii complementare anti-aging, de homeoterapie si flebologie, centrul de menopauza si sistemul natural pentru tratamentul incontinentei urinare Femiscan System.

Toate cele de mai sus sunt atuurile pe care se construieste parteneriatul nostru cu Columna Medical Services si ne bucura sa stim ca exista astazi in Romania solutii diverse, medici dedicati si tehnologii de ultima ora in beneficiul pacientilor.

Mai multe detalii gasesti pe cmed.ro si AXA Assistance.