Asistenta rutiera

Cea mai buna retea de servicii de asistenta rutiera din Romania si Republica Moldova

 

In decursul anilor, am acumulat o flota proprie de vehicule de asistenta, cu care acoperim Capitala si imprejurimile acesteia, precum si orasele mari.

Pentru a putea acoperi intreg teritoriul Romaniei si al Republicii Moldova cu un portofoliu atat de complex de servicii de asistenta rutiera, ne bazam pe ajutorul a peste 400 de prestatori nationali si locali, care se impart in mai multe categorii:

  • Furnizori de servicii tehnice si de remorcaj pentru motociclete si autovehicule;
  • Furnizori de servicii tehnice si de remorcaj pentru vehicule de mare tonaj (autocare, camioane etc.);
  • Companii de rent-a-car;
  • Agentii de turism.

Unii dintre ei ne-au fost alaturi inca de la inceput, astfel incat am crescut impreuna si am invatat mereu mai mult unii de la ceilalti.
Colaborarea cu prestatorii nostri se bazeaza intotdeauna pe incredere si pe un standard foarte ridicat al calitatii, pentru ca ne dorim ca tu sa beneficiezi de cel mai bun serviciu de asistenta de pe piata romaneasca.

Descopera aici reteaua noastra de prestatori de asistenta rutiera.

Afla mai multe despre serviciile noastre de asistenta rutiera aici.

Daca iti desfasori activitatea in domeniul asistentei rutiere sau intr-un domeniu conex si doresti sa colaborezi cu noi, te rugam sa completezi formularul de mai jos. Te rugam sa iti descrii activitatea cat mai detaliat posibil; in cazul in care serviciile tale se potrivesc criteriilor noastre, te vom contacta.


CUM DEVII PRESTATORUL NOSTRU

Introdu numarul tau de telefon si te sunam noi:

Cere o oferta