#oameniiRIA din Centrala de Alarmă

Mulți dintre noi asociază idea de call center cu un loc în care zeci, poate sute de operatori își petrec zilele într-o rutină, legați de casca telefonului și de un scenariu pe care îl repetă fiecărui client cu care discută. Cu toții am avut măcar o dată această senzație atunci când am fost sunați de un agent de vânzări pentru a ni se prezenta o ofertă sau chiar și atunci când am fost în situația de a ne adresa unui helpdesk pentru asistență.

Ei bine, la RIA Services nu există un call center. Activitatea noastră zilnică se construiește în jurul situațiilor de urgență din domenii diferite, din România și din lume, iar punctul de la care plecăm pentru a ne ajuta clienții este unul complex. Este nevoie de prezență de spirit, viteză de reacție, multă empatie și, nu în ultimul rând, cunoștințe solide despre rețeaua în care operăm, procedurile și standardele de calitate cu care lucrăm. (Seamănă mai degrabă cu ceea ce se întâmplă atunci când apelezi 112, nu-i așa?)

De aceea, fiecare caz de asistență RIA Services începe la Centrala de Alarmă. Incidente rutiere, defecțiuni în trafic sau urgențe medicale, toate sunt situații care implică soluții de urgență. Pentru că lucrăm cu oameni și trebuie să ne asigurăm că le redăm, în cel mai scurt timp posibil, confortul necesar pentru a merge mai departe.

De 25 de ani, colegii noștri din Centrala de Alarmă sunt prima resursă în care investim. Alături de rețeaua de prestatori RIA Services, ei sunt motivul pentru care ne mândrim cu o rată de satisfacție a clienților foarte aproape de 100%. Sunt deschiși, creativi în a găsi soluții la cele mai complexe probleme, riguroși și atenți la detalii, empatici și buni comunicatori. Încă de când comunicam doar prin telefon și telex cu clienții noștri, oamenii ”din asistență” au fost mereu pregătiți să răspundă rapid situațiilor de urgență, oriunde și oricând s-ar fi petrecut acestea. Și, în același timp, au știut mereu să formeze o echipă, să fie pozitivi și să creeze o stare de spirit care face din fiecare zi o aventură.

Aceștia sunt #oameniiRIA la lucru. Ne vor povesti mai multe în săptămânile următoare. Până atunci, îți arătăm imagini cu ei în acțiune – la birou și în afara lui.

 

Introdu numarul tau de telefon si te sunam noi:

Cere o oferta