Cu vești bune, de la Lyon

Câteva zile la Lyon și suntem extrem de entuziasmați! Și asta nu doar pentru că e un oraș prietenos cu turiștii, pentru că e străbătut de râuri și presărat cu dealuri, piețe și clădiri încântătoare (ca dovadă, UNESCO l-a inclus în Patrimoniul Cultural al Umanității în 1998) și pentru că vremea din ultimele zile a ținut cu noi.

 

Ne place la Lyon pentru că aici dăm startul unui nou proiect care ne motivează: programul de asistență rutieră pentru camioane și vehicule grele pe care l-am început împreună cu Truck Assistance International.
Înființată în 1997 ca o divizie a grupului AXA Assistance dedicată asistenței pentru vehicule de mare tonaj, TAI s-a specializat în servicii destinate transportatorilor de pasageri și mărfuri, în special celor care dețin vehicule cu tonaj mai mare de 3,5 tone. Astăzi, de serviciile TAI beneficiază peste 150.000 de vehicule asigurate în Europa, iar prin parteneriatele cu cei peste 2.000 de colaboratori (printre care și RIA Services), baza de vehicule asistate se extinde la câteva milioane pe întregul continent.

 

Programul de asistență pe care TAI îl inițiază în România în parteneriat cu RIA Services este unul pan-european și include servicii precum deplasarea tehnicienilor specializați pentru reparații în traseu, tractarea la service, livrarea în regim de urgență a pieselor de schimb, totul petru a limita perioada în care camionul este scos din producție.

Procedurile au la bază o platformă utilizată simultan de toți partenerii din program, astfel încât toate informațiile disponibile pot fi vizualizate și accesate în timp real, de oriunde în Europa. Sistemul este unul intuitiv, putând fi folosit pe tot parcursul procesului de asistență, de la localizarea clientului și obținerea în timp real a informațiilor despre vehicul, până la urmărirea reparațiilor și a plăților. De asemenea, acesta include un modul complex de plăți rapide, fie prin garantarea plății de către responsabilul de clienți, fie prin mijloace alternative, cum ar fi cardul DKV.

 

Pentru noi, noul program de asistență este o recunoaștere a eforturilor pe care le depunem, alături de partenerii noștri specializați, pentru a oferi cele mai bune servicii transportatorilor cu flote de mare tonaj din România. Suntem mai mult decât pregătiți să pornim la drum alături de TAI și ne bucură apartenența la această mare familie de profesioniști europeni.

Să ne revedem cu bine!

 

TAI_RIA_team

Introdu numarul tau de telefon si te sunam noi:

Cere o oferta