Columna Medical Center – o clinică altfel

Acum 25 de ani, când porneam pe lungul drum spre ceea ce înseamnă astăzi Rumanian International Assistance Services, pătrundeam pentru prima dată în hățișurile sistemului medical post-’89, pe urmele clienților noștri asigurați în străinătate care aveau nevoie de îngrijire în spitale din România. Cu trecerea anilor, peisajul s-a transformat, noi am căpătat din ce în ce mai multă experiență și ne-am extins rețeaua de colaboratori și parteneri, cu un singur obiectiv: să oferim cele mai bune servicii oamenilor care depind de noi.

Astăzi colaborăm cu cele mai prestigioase rețele de clinici și spitale din România și, mai mult decât atât, ne mândrim cu un parteneriat medical special. Conceput după aceleași valori și obiective ca ale RIA Services, Columna Medical Center este acel loc dedicat 100% clienților și deservit de o excelentă echipă de profesioniști.

Inaugurat în 2011 ca un centru de fertilizare in vitro, Columna Medical Center este totodată o clinică medicală pluridisciplinară și un spital privat cu spitalizare de zi, care în cursul anului trecut a dezvoltat și un departament de chirurgie ginecologică minim invazivă.

Sprijinit de o echipă de reputați specialiști din România, centrul a inițiat parteneriate cu clinici internaționale de prestigiu, în așa fel încât să poată asigura pacientelor românce accesul la investigații mai complexe și la o experiență medicală superioară pieței locale. Astfel a luat naștere campania de prevenție a cancerului de col uterin, realizată împreună cu Anadolu Medical Center din Istanbul, un centru de excelență în prevenția, diagnosticarea și tratarea bolii neoplazice.

În paralel cu Centrul de Reproducere Umană Asistată, care beneficiază de cele mai noi tehnologii în domeniu (inclusiv cel mai modern și performant echipament pentru prevenția transmiterii bolilor genetice către viitorul copil – laserul Saturn 5 pentru efectuarea screeningului și diagnosticului genetic preimplantațional), Columna Medical Center a diversificat în continuare serviciile, urmărind nevoile pacienților.

Specialităților disponibile inițial în cadrul clinicii (chirurgie generală, anestezieși terapie intensivă, obstetrică-ginecologie, cardiologie, neurologie, dermatovenerologie, urologie, medicină internă, hematologie, enocrinologie, diabet și boli de nutriție, boli infecțioase, medicina muncii, psihologie și pediatrie) li s-au adăugat o serie de terapii complementare anti-aging, de homeoterapie și flebologie, centrul de menopauză și sistemul natural pentru tratamentul incontinenței urinare Femiscan System.

De asemenea, echipa de specialiști în Reproducere Umană Asistată a inițiat Academia de FIV, un program care completează competențele și tehnologia cu cele mai noi informații din domeniul fertilizării în vitro, pentru ca pacientele să poată întotdeauna alege și acționa în cunoștință de cauză.

Toate cele de mai sus sunt atuurile pe care se construiește parteneriatul nostru cu Columna Medical Services și ne bucură să știm că există astăzi în România soluții diverse, medici dedicați și tehnologii de ultimă oră în beneficiul pacienților.

Mai multe detalii găsești pe cmed.ro si www.academiadefiv.ro.

Introdu numarul tau de telefon si te sunam noi:

Cere o oferta