Pentru sanatatea ta

309
clinici medicale partenere in Romania si Moldova
426
spitale colaboratoare in Romania si Moldova
916
ambulante terestre in Romania si Moldova
118.552
paturi de spitalizare in Romania si Moldova

 

Lucrurile sunt simple atunci cand ai energia sa realizezi tot ce-ti propui. Oricand te confrunti cu o problema de sanatate, noi avem grija sa ajungi pe cele mai bune maini si sa primesti tratamentul de care ai nevoie. Ne ajuta cea mai extinsa si mai performanta retea de unitati medicale din Romania.

Daca ai o problema de sanatate si nu esti sigur unde ar trebui sa mergi pentru o consultatie, ne poti suna si te ajutam cu informatii, oriunde ai fi.
Daca ai nevoie de un consult de specialitate, dar nu stii incotro sa te indrepti, noi iti recomandam cele mai potrivite unitati medicale si obtinem pentru tine programari la consultatii, in cel mai scurt timp posibil.
Atunci cand nu te poti deplasa la medic pentru o consultatie, aducem noi medicul la tine. Acasa ori la hotel, daca ai probleme de sanatate in timp ce calatoresti.
Daca simti ca nu ai informatii complete despre diagnosticul sau tratamentul care ti-a fost recomandat, organizam pentru tine o noua consultatie de specialitate la un alt medic, pentru a investiga mai departe problemele cu care te confrunti.
Daca trebuie sa prezinti documente doveditoare ale diagnosticului tau intr-o limba de circulatie internationala, te poti baza pe ajutorul nostru. Acordurile pe care le avem cu unitatile medicale partenere ne permit sa obtinem rapoarte medicale pentru tine, in deplina siguranta.
Oriunde ai fi, in Romania si Republica Moldova, beneficiezi de tratament in regim de spitalizare pentru orice problema de sanatate ai avea.
Atunci cand este necesar transferul la un alt spital, din tara sau din strainatate, ne ocupam de organizarea acestuia in cele mai bune conditii, cu un mijloc  de transport si o echipa medicala insotitoare adecvate.
Atunci cand organizam transferul unui pacient cu o cursa aeriana de linie, ne ocupam de indeplinirea tuturor formalitatilor medicale impuse si de obtinerea avizelor necesare de la compania care opereaza zborul.
In cazurile cand un pacient imobilizat trebuie sa zboare cu o cursa aeriana de linie, organizam transportul acestuia pe targa si serviciile conexe transportului.
Pentru orice transfer medical, fie cu un mijloc de transport special sau cu unul de uz general (zboruri comerciale), organizam o echipa de cadre medicale insotitoare care vor monitoriza starea pacientului pe durata calatoriei.
Pentru echipele de medici care insotesc un pacient in transferurile interne si internationale, organizam formalitatile de tranzit si preluare de catre autoritatile relevante.
In situatiile in care pacientul este in imposibilitatea de a achita direct costurile tratamentului medical, garantam preluarea acestora catre unitatea medicala care a furnizat serviciile respective.
In cazul decesului, organizam toate demersurile necesare inhumarii, precum si repatrierii in tara de origine.

Introdu numarul tau de telefon si te sunam noi:

Cere o oferta