Pentru masina ta

45
minute - durata de interventie oriunde in Romania
1.505
vehicule de asistenta in Romania si Moldova
100%
acoperire teritoriala in Romania si Moldova
40
tone - greutatea maxima tractata

 

Esti mai productiv cand toate merg ca pe roate. Oricare ar fi greutatea pe care o intampini cu masina ta, specialistii nostri sunt pregatiti sa o rezolve, pentru ca tu sa te poti intoarce cat mai repede la treburile de zi cu zi. Oriunde in Romania, in cel mai scurt timp.

De multe ori, raspunsul la problema ta este o informatie pe care nu o ai. De aceea, iti oferim la telefon consiliere de baza, care te ajuta sa iti continui drumul sau sa ceri ajutor specializat.
Centrala de alarma pentru problemele pe care le intampini cu motocicleta sau masina ta. Pentru ca intelegem cat de important este sa ajungi la destinatie in siguranta, iti trimitem, oriunde in Romania sau Republica Moldova, un expert care te va ajuta cu depanare pe loc sau remorcaj la service, in cel mai scurt timp posibil.
Centrala de alarma pentru problemele pe care le intampini cu autocarul, camionul sau orice alt vehicul cu tonaj mare. Stim ca este esential ca pasagerii sau marfa pe care o transporti sa ajunga la destinatie in siguranta si in termenul stabilit, de aceea iti trimitem un expert care te va ajuta cu depanare pe loc sau remorcaj la service, oriunde ai fi, in cel mai scurt timp.
Multe dintre problemele pe care le intampini cu masina ta se pot rezolva pe loc, fara sa fie nevoie de o deplasare la service. Ne apelezi, stabilim cauzele defectiunii si iti trimitem un specialist care te va ajuta cu depanaj pe loc, ca sa iti poti continua drumul.
In cazul in care masina ta are nevoie de reparatii la service iar drumul tau nu suporta amanare, te ajutam sa iti continui calatoria cu cel mai convenabil mijloc de transport, in asa fel incat sa ajungi la timp la destinatie.
Daca reparatia masinii tale dureaza mai mult decat te asteptai, iti punem la dispozitie un vehicul inchiriat pentru ca tu sa iti poti continua activitatea in mod normal.
Oriunde te-ai afla in momentul in care intampini probleme cu masina, avem grija ca tu si cei care te insotesc sa beneficiati de cele mai bune conditii de cazare pana in momentul in care va puteti continua calatoria.
In situatiile in care nu poti conduce masina inapoi acasa, organizam pentru tine transportul si ne ocupam de toate formalitatile referitoare la procesul de repatriere.
Masina ta nu este imobilizata, dar are nevoie de vizite la service, iar tu nu ai timpul necesar. Te putem ajuta punandu-ti la dispozitie un sofer care se va deplasa in locul tau cu masina la service pentru revizii, constatari, schimbarea sezoniera a pneurilor si reparatii minore.
Multe dintre problemele anvelopelor se pot remedia la fata locului, in cel mai scurt timp. Ne contactezi telefonic, iar un specialist te va ajuta cu schimbarea anvelopelor.
Daca masina ta nu poate fi momentan receptionata in service pentru reparatii, iti punem la dispozitie spatii de parcare supravegheate, unde siguranta masinii tale este garantata 24h/24.
Pentru orice problema a masinii tale, iti putem pune la dispozitie un expert care sa realizeze o evaluare a daunelor si sa te indrume in privinta urmatorilor pasi pe care ii ai de parcurs.
Daca, in urma unui incident, masina ta a suferit o avarie majora, te putem ajuta cu organizarea casarii acesteia si cu toate procedurile aferente.
In cazul in care masina ta a fost furata, ne ocupam, in locul tau, de toate demersurile necesare pentru recuperarea si transportul acesteia inapoi catre tine.

Introdu numarul tau de telefon si te sunam noi:

Cere o oferta