Pentru calatoriile tale

79
tari acoperite de serviciile partenerilor RIA Services
100%
acoperire worldwide prin colaborari internationale
40
parteneri de renume pentru servicii turistice si rent-a-car

 

Esti mai bogat cu fiecare calatorie pe care o faci. Orice te impiedica sa te bucuri de vacanta se rezolva la un telefon distanta, iar tu te poti relaxa in continuare. Incepand cu 1989, mii de clienti au beneficiat de serviciile noastre pe durata calatoriei lor in Romania si peste tot in lume.

Daca esti cetatean strain in Romania sau cetatean roman in strainatate si ti-ai pierdut documentele de identitate in perioada calatoriei, iti acordam asistenta legala in procedurile de re-emitere a documentelor respective.
In cazurile de urgenta care necesita intreruperea brusca a calatoriei in alta tara, organizam pentru tine toate formalitatile de rigoare pentru intoarcerea in tara.
Atunci cand te afli in alta tara si esti pus in imposibilitatea de a face plati, te putem ajuta cu avansuri de numerar care sa te scoata din impas pana la intoarcerea in tara.
Daca pe durata calatoriei ai nevoie de serviciile unui traducator autorizat, nu trebuie decat sa ne anunti si gasim solutia potrivita pentru tine in cel mai scurt timp posibil.
Daca pe durata calatoriei ai nevoie de serviciile unui consilier juridic sau ale unui avocat, nu trebuie decat sa ne anunti si gasim solutia potrivita pentru tine in cel mai scurt timp posibil.
Oriunde ai calatori, te ajutam cu sugestii referitoare la cele mai bune hoteluri, pensiuni sau restaurante si la activitatile si evenimentele la care poti participa.

Solutii care contin aceste servicii

inTRANZIT

Ai oaspeti din strainatate?

Introdu numarul tau de telefon si te sunam noi:

Cere o oferta