Ce facem pentru afacerea ta

Planificarea si gestionarea activitatii unei companii sunt o responsabilitate considerabila. Intre factorii pe care trebuie sa ii iei in considerare se numara si situatiile neprevazute. Ele nu sunt numai o rubrica dintr-un buget, ci incidente reale, care pot cauza pierderi de resurse, afectand astfel mersul zilnic al afacerii tale. De 25 de ani, noi lucram impreuna cu companii din diverse domenii si ne asiguram ca angajatii lor isi desfasoara activitatile cotidiene in parametri normali, in asa fel incat munca lor sa nu fie perturbata de incidentele neprevazute.

Centrala noastra de alarma este punctul nodal al serviciilor destinate tie si clientilor sau angajatilor tai. Echipa noastra de coordonatori primeste sesizarile in legatura cu problemele cu care te confrunti si preia fiecare urgenta cu prioritate maxima, pentru ca tu sa primesti o solutie cat mai rapid posibil.
Prin serviciile de administrare a parcului auto, preluam de la tine responsabilitatea activitatilor legate de intretinerea flotei companiei tale. Asta inseamna ca ne ocupam de lucrarile de intretinere, inspectiile tehnice si evidenta acestora, de diversele autorizari de care ai nevoie, de reinnorirea asigurarilor si de pregatirea documentatiei pentru dosarele de dauna in cazul accidentelor.
Ne semnalezi orice incident legat de masinile companiei si stabilim impreuna cu un expert daca defectiunea cu care te confrunti poate fi remediata pe loc. In cel mai scurt timp, acesta va sosi oriunde este imobilizat vehiculul respectiv si va realiza lucrarile necesare pentru ca tu sa iti poti continua nestingherit activitatea.
In cazul in care vehiculul companiei tale nu poate fi depanat pe loc, iti trimitem, oriunde in Romania sau Republica Moldova, un expert care te va ajuta cu remorcaj la service, in cel mai scurt timp posibil.
In cazul unui incident in trafic care te pune in imposibilitatea de a mai folosi masina companiei, te ajutam sa iti continui drumul cu un vehicul in regim de taxi. Masina ta merge la service, iar tu mergi mai departe catre activitatile pe care le aveai planificate.
Daca reparatia masinii pe care o folosesti in interes de serviciu dureaza mai mult decat ai estimat, iti punem la dispozitie un vehicul inchiriat pentru ca tu sa iti poti continua activitatea in mod normal.
Daca masina pe care o utilizezi pentru deplasari in interes de serviciu este imobilizata pe traseu – in timpul unei delegatii in tara, de exemplu – si are nevoie de reparatii la service, intervenim pentru a te ajuta sa iti continui drumul in cele mai bune conditii. Iti punem la dispozitie bilete de tren, autocar sau avion, in asa fel incat sa ajungi la destinatie in cel mai scurt timp posibil, si iti asiguram conditii optime de cazare atunci cand este necesar.
Masina companiei nu este imobilizata, dar are nevoie de vizite la service pentru revizii, constatari, schimbarea sezoniera a pneurilor si reparatii minore, iar angajatii tai nu au timpul necesar pentru aceste deplasari. Te putem ajuta punandu-ti la dispozitie un sofer care se va ocupa in locul tau de toate aceste activitati.
In situatiile in care nu poti conduce masina pe care o folosesti inapoi la sediul companiei, organizam pentru tine transportul si ne ocupam de toate formalitatile referitoare la procesul de repatriere.

Introdu numarul tau de telefon si te sunam noi:

Cere o oferta