Ai card Automarket? Ai reducere la noi!

Specialist de referință în domeniul auto-moto, Automarket.ro este de mult timp o sursă credibilă de informații pentru cei care sunt interesați de mașini. Recenzii, informații tehnice, instrumente de configurare și comparație a prețurilor, informații despre asigurările auto, anunțuri de vânzare, forum pentru utilizatori – toate reunite într-un “one-stop shop”.

Mai mult decât atât, Automarket a creat unicul card digital destinat șoferilor din România, cu ajutorul căruia aceștia au acces la oferte pentru mașini, accesorii și servicii auto. Îți creezi un cont, instalezi aplicația de mobil și beneficiezi de prețuri și promoții dedicate.

 

Dacă îți sună bine, află că RIA Services este partener în programul Automarket Card. Astfel, toți posesorii cardului beneficiază de 10% discount la serviciile de remorcaj pe întreg teritoriul României. Nu trebuie decât să ne suni la numărul dedicat 021 405 54 58 și să ne comunici numărul tău de card Automarket odată cu informațiile despre situația în care te afli.

(Dacă intri pe site-ul nostru și soliciți să fii contactat, te sfătuim să ai la îndemână numărul de card și să precizezi de la bun început că ești înscris în programul Automarket atunci când te vor contacta colegii noștri. Astfel vom fi cu toții mai eficienți, iar tu te vei bucura de condițiile preferențiale.)

Simplu ca „bună ziua”! Te așteptăm!

 

Introdu numarul tau de telefon si te sunam noi:

Cere o oferta